Метрополис готвят парти на 4 декара площ

Pinterest LinkedIn +

Първото парти на Метрополис за 2008 г. ще бъде разположено на 4 декара площ в подземния паркинг на София Сити Център.

Събитието ще се проведе на 22 февруари със специален гост диджей Шарам от Deep Dish. За партито на ниво -2 ще пристигне и диджеят от Маями Седрик Жерве, съобщиха отрганизаторите от Метрополис.

За сравнение, площта на предстоящето събитие в София Сити Център ще бъде два пъти повече от мястото, където Джон Дигуид представи своя сет през 2007 г.

Входът ще бъде на върха на автомобилната рампа към ниво -1, с което се осигурява по-добър пропусквателен режим и свободна циркулация на въздуха в целия подземен паркинг.

За да може нетрадционното място да придобие атмосферата на истински клуб са подсигурени 30 плазмени екрана, 15 танцьоки, гардероб с 3000 места, 30 химически тоалетни, ВИП зона с отделни сепарета, подиуми, канапета, собствен звук и осветление, както и отделни тоалетни с течаща вода.

Билети за партито на Метрополис могат да бъдат закупени чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за концерта се предлагат и в местата за продажба на билети
Ticketstream Bulgaria.

Сподели.