Металика: През необятното (Metallica Through the Never)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2013, 94 мин. Режисьор: Нимрод Антал Сценарист: Нимрод Антал С участието на: Маккензи Грей, Дийн Дехан, Джеймс Хетфилд, Ларс Улрих, МакКензи Грей, Кърк Хемет, Робърт Труильо, Джеръми Реймънд, Тоби Харгрейв и др. Музикален.

За филма:

Metallica Through the Never е новият проект на сценариста и режисьор Нимрод Антал, станал известен с отличената на фестивала в Кан криминална комедия Kontroll и фантастичния екшън Predators. Този път той създава един наистина необикновен филм, очакван с нетърпение не само от неговите фенове, но и от феновете на една от най-значимите групи в съвременната музика - Metallica.

Действието в лентата се развива на фона концерт на легендарната метъл банда. Освен музикантите от групата във филма ще видите и Дийн Дехан, на когото е поверена главната роля. Младият актьор, когото повечето от вас вероятно са гледали в A Place Beyond the Pines и Kill Your Darlings, а предстои да видим и в The Amazing Spider-Man 2, си партнира с Джеръми Реймънд (Star Trek Into Darkness) и Маккензи Грей (Man of Steel).

Историята:

Зрелищният 3-D, IMAX сцектакъл Metallica Through the Never е нетрадиционно съчетание между концерт и филм.  Сцената, на която свирят музикантите, е построена специално за филма и е изключително сложна, а самият лайв е заснет с 24 камери едновременно. Историята проследява Трип (Дийн Дехан), фен на групата, изпратен на мисия, която ще се превърне в свръхестествено приключение.

Сподели.