Metal Gear Solid 4 идва в България с онлайн състезание

Pinterest LinkedIn +

Във връзка с премиерата на играта Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots на 12 юни, във форума на гейм дистрибутора "Пулсар" се организира онлайн конкурс. Геймърите ще имат възможност да тестват креативността си по темите: „Защо Metal Gear Solid?” и „За и против stealth action като жанр”.

Конкурсът ще се проведе във форума на официалната страница на "Пулсар" (www.pulsar.bg) от 16.06.2008 до 01.07.2008 г. В него могат да вземат участие всички потребители на сайта.

За да придадат още по-завършен вид на темите си, феновете ще могат да използват не само текст, но и картинки, цветово оформление, скрийншотове от играта, сравнение с други подобни игри и всичко, което платформата за изява позволява. Темите ще бъдат оценявани от възможно най-безпристрастното жури – самите потребители на сайта.

Наградата за първо място ще бъде промо диск (пълна версия) на играта Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, диск Metal Gear Solid 4 Saga Vol.2 и ключодържател на играта. Класиралите се на второ място пък ще се сдобият с диск Metal Gear Solid 4 Saga Vol.2 и ключодържател.
Сподели.