Месеци след смъртта на сина си Джон Траволта отново ще става баща

Pinterest LinkedIn +

Броени месеци след трагедията, сполетяла семейството му, Джон Траволта (John Travolta) отново има повод да се усмихне.

След като през януари холивудската звезда и съпругата му Кели Престън (Kelly Preston) загубиха 16-годишния си син Джет, починал при мистериозни обстоятелства, днес актрисата обяви, че двамата чакат дете.

Новината бе официално потвърдена и на личния сайт на Траволта. "Невъзможно и безмислено е да пазим една тайна, когато е толкова прекрасна. Искаме да сме първите, които да разкрият и споделят пред вас, че скоро семейството ни ще се увеличи с още един член", се казва в изявлението.


Джон с вече покойния си син Джет...

Това ще е трето дете за популярното филмово семейство след Джет и 10-годишната им дъщеричка Ела и със сигурност ще сплоти фамилията след безспорно много тежките последни месеци.

И до ден днешен фактите около трагичната кончина на първородния им син са твърде малко, макар да се предполага, че основна причина за смъртта е болестта на Кавазаки, от която детето е страдало.

Самият Траволта пък не крие болката от случилото се, още повече, че ужасяващите събития са се разиграли пред очите му и синът му е издъхнал буквално в ръцете му. Днес обаче той най-сетне отново се усмихва...

Сподели.