Мерилин Менсън: Парис Джексън винаги е добре дошла

Pinterest LinkedIn +

Опитът за самоубийство на 15-годишната Парис Джексън е бил провокиран от факта, че близките й забранили да отиде на концерт от лятното турне на Мерилин Менсън и Алис Купър, съобщава Entertainment Tonight.

Веднага след като тази информация излезе наяве, шок рокерът побърза да обяви, че дъщерята на покойния Крал на рока винаги е добре дошла на всяко негово шоу.

"Надявам се, че си по-добре. Ще бъдеш в моя списък със специални гости винаги, когато поискаш" е личното съобщение на Менсън към тийнейджърката, цитирано от TMZ.

Единствената дъщеря на Майкъл Джексън не за пръв път посяга на себе си. Когато получила категоричен отказ да посети шоуто на идола си, тя реагирала изключително бурно и в крайна сметка се заключила в стаята си в имението Калабасас в знак на протест.

След това си прерязала вените, а по-късно сама подала сигнал за инцидента на телефона за спешни повиквания 911.

Семейство Джаксън излезе с изявление по случая, в което се казва: "Да си чувствителен човек на 15 години е трудно независимо от това колко си известен. Още по-трудно става, когато си загубил най-близкия си човек. Парис е физически добре и получава необходимата й медицинска помощ".

Сподели.