Мейси Грей се завръща за концерт в София с нов албум

Pinterest LinkedIn +

Американската R&B дива Мейси Грей (Macy Gray) ще пристигне за втори път в България за концерт на 21 ноември 2012 година в зала 3 на НДК.

У нас носителката на награди Brit, MTV VMA и Grammy, чиято дебютна визита в София беше през 2009 година, ще представи новия си, шести поред студиен албум - Covered, който излезе на музикалния пазар на 26 март.

Както подсказва заглавието му, в записа, явяващ се наследник на не особено успешния от комерсиална гледна точка The Sellout (2010), вместо оригинални композиции, са включени кавър версии на песни на други артисти.

Повечето от тях са инди рок парчета от последното десетилетие, изпълнявани от Мейси Грей по време на концертите й - Wake Up на Arcade Fire, Teenagers на My Chemical Romance, Maps на Yeah Yeah Yeahs и др.

Освен тях, в проекта намират място интерпретации на Creep на Radiohead, Here Comes The Rain Again на Eurythmics, Nothing Else Matters на Metallica, Love Lockdown на Kanye West в mash-up с Buck на Нина Симоне, както и няколко кратки речитативни пиеси, в една от които участва Никол Шерцингер.

Билети за концерта на Мейси Грей на 21 ноември в зала 3 на НДК се продават в мрежата на Eventim. Летният промо пас е на цена от 40 лв. През септември и октомври цената на пропуските ще бъде 50 лв, а през ноември - 60 лв.

Купи билет ТУК>>

Сподели.