Мегън дъ Стелиън издава дългоочаквания си албум "Traumazine"

Pinterest LinkedIn +

След четирите ѝ EP-та („Fever", „Make It Hot", „Tina Snow" и „Suga") и двата ѝ дългосвирещи албума – „Good News" и „Something For Thee Hotties", всички получили одобрението на критиката, певицата, предприемач и филантроп, носителка на 3 награди "Грами" Мегън дъ Стелиън (Megan Thee Stallion) издава своя дългоочакван нов дългосвирещ албум.

Той е озаглавен "Traumazine" и излиза у нас благодарение на "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music" за България. Албумът въвежда слушателите в най-дълбоките и съкровени мисли на Мегън и засяга темата за нейната себереализация и за справянето ѝ с различни травми.

"Traumazine" включва както солови изпълнения и предишни песни "Pressurelicious", "Sweetest Pie" и "Plan B", така и невероятни колаборации. Той е записан с участието на някои от най-нашумелите имена в музикалната индустрия, сред които Дуа Липа, Кий Глок (Key Glock), Джаней Айку (Jhenе Aiko), Рико Нести (Rico Nasty), Лато (Latto), Лъки Дей (Lucky Daye), Пух Шиести (Pooh Shiesty), както и популярни изпълнители от Хюстън като Соус Уока (Sauce Walka), Биг Поки (Big Pokey) и Лил Кеке (Lil Keke).

Албумът излиза, след като Мегън спечели наградата на "Билборд" за най-добра рап изпълнителка на 2022 г. ("Top Rap Female Artist"), което е втора поредна награда за звездата.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.