Max Payne се завръща през март 2012 г.

Pinterest LinkedIn +

Третата игра от култовата шутър поредица Max Payne, чието начало бе поставено от Remedy Entertainment, 3D Realms и Gathering of Developers през 2001 г., ще излезе за PC, PS3 и Xbox 360 през март 2012 г., обявиха издателите на Max Payne 2: The Fall of Max Payne и предстоящата Max Payne 3 - Rockstar Games.

Разработвано основно от Rockstar Vancouver в колаборация с останалите студия на компанията, заглавието бе отложено неколкократно, като първата му дата на издаване бе планирана още за края на 2009 г.

"Това е Макс, какъвто не сме го виждали досега – поостарял, уморен от живота и по-циничен от всякога", гласи описанието на главния герой в предстоящата игра, която е първата от поредицата с мултиплеър режим на игра и сценарий, чийто автор не е Сам Лейк.

Действието в Max Payne 3 ще стартира в Сао Пауло, Бразилия, където главният герой се опитва да започне живота си отначало, надделявайки над "демоните, които измъчват съзнанието му от твърде отдавна". Според прессъобщението на Rockstar, мултиплеър режимът на играта ще се характеризира с  "динамично променящи се карти" и ще  поддържа "постоянни кланове".

Въпреки първоначалните им намерения да намерят друг, по-възрастен актьор за ролята на Макс Пейн в предстоящата игра, по-рано тази година продуцентите обявиха, че и този път бившият детектив от полицейското управление на Ню Йорк ще говори с гласа на Джеймс Маккафри (James Mccaffrey).

Нещо повече - този път актьорът, озвучил Едуард Карнби от Alone in the Dark, Томас Зейн и Алекс Кейси от Alan Wake и Джакал от Far Cry 2, е "влязъл в кожата" на Макс Пейн чрез технологията motion capture, използвана за визуализацията на герои като Ам-Гъл, Кинг Конг, Дейви Джоунс от Pirates of the Caribbean, на'ви от Avatar и Клу от Tron: Legacy.


Сподели.