Матю Пери се завърна триумфално с Mr. Sunshine

Pinterest LinkedIn +

Дебютният епизод на новия сериал Mr. Sunshine, бележещ завръщането на звездата от "Приятели" (Friends) Матю Пери (Matthew Perry) на малкия екран, постигна рекордна гледаемост. Първата серия бе проследена от 10,6 милиона души, което е един от най-силните стартове на заглавие в жанра въобще до момента.

В центъра на сагата, която се излъчва в мрежата на ABC, са приключенията на мъж на средна възраст - не особено успешен мениджър на спортен комплекс, който в един работен ден решава, че трябва да промени живота си.

Макар и не особено оригинална, историята предизвика интерес и с това, че е дело на самия Матю Пери като сценарист, на когото в каста партнират други нашумели имена. Безспорно, сред тях се откроява Джеймс Лезюр (James Lesure), когото помним като Майк Кенън от сериала "Лас Вегас" по NBC, както и Алисън Джани, Нейт Торънс и др.

За Матю Пери пък това е втори опит да излезе от амплоато на героя си в "Приятели" след Studio 60 on the Sunset Strip през 2006-2007, над който работи и Аaрон Соркин (Aaron Sorkin), номиниран за Оскар за The Social Network.


Сподели.