Мат Деймън е готов да се завърне към поредицата за Борн

Pinterest LinkedIn +

Мат Деймън (Matt Damon) остана извън последния филм от франчайза за Джейсън Борн – The Bourne Legacy (Наследството на Борн). Въпреки това актьорът потвърждава, че завръщането му не е изключено, стига сценаристите да измислят интересна история за героя му.

Въпреки че участва в първите три филма от поредицата, Деймън държи на участието на Пол Грийнграс (Paul Greengrass) като режисьор и отстъпва мястото си на Джеръми Ренър (Jeremy Renner).

Ренър, който стана популярен с участията си в The Hurt Locker (Войната е опиат) и The Avengers (Отмъстителите) на Marvel, се превъплъщава в ролята на Аарън Крос – друг агент като Джейсън Борн, който става потърпевш на задействалите се събития в първите три филма.

Още преди дебюта на The Bourne Legacy се носеха слухове за появяването на Мат Деймън в четвъртия филм от поредицата, но това така и не стана.

Актьорът все пак споделя, че ако Пол Грийнграс се завърне и сценаристите успеят да напишат интересна сюжетна линия за Джейсън Борн, партньорството му с Джеръми Ренър би било интересно.

Сподели.