Mass Effect Infiltrator излезе за Android

Pinterest LinkedIn +

Мобилният шутър от трето лице Mass Effect Infiltrator, издаден за iOS едновременно с рилийза на Mass Effect 3 за PC, Xbox 360 и PlayStation 3, вече е наличен в Google Play за потребителите на мобилни устройства с Android OS (минимум 2.2) срещу сумата от $6.99.

Разработвана от IronMonkey Studios, създателите на iOS версията на Dead Space, Mass Effect Infiltrator следва своя собствена сюжетна линия, произтичаща от решението на  агент Randall Ezno да се противопостави на Cerberus, свързано с елиминацията на много и опасни врагове, при това на тяхна територия, и разкриването на строго пазените вътре в организацията тайни.

Сред най-съществените елементи от играта е пряката връзка между нейния геймплей и този на Mass Effect 3 – чрез системата Galaxy at War натрупаният intel в Infiltrator вдига Galactic Readiness рейтинга на играчите в ME3, повишавайки шансовете им за успех в битката срещу Рийпърите.

Android версията на играта се припокрива с v1.0.3 за iOS, но включва една допълнителна мисия и още един персонаж. Рейтингът на Mass Effect Infiltrator в Google Play е 3.8/5, базиран на вота на 178 души.

Сподели.