Marvel отново спасява човечеството! Кадри, постер и БГ трейлър на "Капитан Америка: Първият отмъстител"

Pinterest LinkedIn +

Горещите месеци продължават да са изпълнени с типични за сезона летни хитове, сред които преобладават онези заглавия, които може и да не впечатляват с особено съдържание, но за сметка на това се гледат на един дъх и оставят усещането за истинско забавление.

Не по-различна продукция е и "Капитан Америка: Първият отмъстител" (Captain America: The First Avenger) - поредната екранизация по продукт от вселената на Marvel Comics, в която човечеството ще оцелее благодарение на един-единствен супергерой.

В настоящият случай това е героят на Крис Евънс (Chris Evans_ - физически недоразвито момче, чийто дух и желание за справедливост ярко контрастират на недъга му. Един ден той получава възможността, която чака цял живот и става доброволец в серия от експерименти за програмата "Супер войник" на американската армия.

След тях Стийв се превръща в най-скъпото и опасно човешко оръжие и скоро ще трябва да се изправи срещу опасен враг на родината си, превръщайки се в "Капитан Америка: Първият отмъстител".

Режисурата на екшън фентъзи блокбъстъра е дело на Джо Джонстън (Joe Johnston) - име, което има сериозен опит в реализацията на филми с преобладаващи спец. ефекти - можем да си припомним само предходното му заглавие The Wolfman или пък още по-успешните "Джурасик Парк III" (Jurassic Park III) и "Джуманджи" (Jumanji).

В каста пък откриваме още имената на Хуго Уийвинг, Томи Лий Джоунс (Tommy Lee Jones), Стенли Тучи и чаровната Натали Дормър (Natalie Dormer). Лентата идва на екран на 21 юли, в България ще я гледаме около седмица по-късно, дотогава - кадри, постери и БГ трейлър.


Сподели.