Мартин Стоянов (Жокер Медиа): "Живот и здраве, Dream Theater идват за концерт в Каварна"

Pinterest LinkedIn +

На официалния MySpace профил на групата Dream Theater е оповестена дата за концерт на 3 юли в Каварна в рамките на предстоящия Калиакра Рок Фест. Същата информация е публикувана и в официалния сайт на барабаниста на бандата - Майк Портной (Mike Portnoy).

"Живот и здраве, ще има такъв концерт и Dream Theater не са се объркали. Избързали са с изнасянето на тази информация, но подобна пратика имат много групи, които не изчакват съответния организатор да оповести новината официално", каза за Avtora.com Мартин Стоянов, мениджър-продукция в Жокер медия.

Стоянов уточни, че официално потвърждение за концерта на 3 юли в Каварна ще бъде изнесено на 16 февруари.

Мартин Стоянов каза още, че понастоящем се водят преговори с най-различни групи и музиканти, които да вземат участие в Калиакра Рок Фест. Все още не се знае обаче кои ще бъдат другите хедлайнери на събитието.

Във връзка с предстоящия концерт на Мадона (Madonna) в България, Стоянов, които е директор продукция на десетки големи концерти включително и този на Джордж Майкъл (George Michael) на стадион "Локомотив", коментира:

"Изисква се много тежка организация, а с това съоръжение - Националният стадион, нещата се усложняват още повече, защото той не е конструиран и пригоден за такава мащабна продукция".
Сподели.