Мартин (Big Brother 4): "Евгени Минчев? Нямам нищо общо с него, а и той не е моят ватман!"

Pinterest LinkedIn +

Навръх 2 февруари - датата, която българското гей общество приема за свой празник, участникът в шоуто Big Brother 4 - Мартин, каза за Avtora.com, че хомосексуалистите притежават по-голям талант от останалите хора.

"Гейовете са много по-артистични от хетеросексуалните и това е причината те да имат такъв голям успех в шоубизнеса и изкуството като цяло", коментира Мартин.

Въпреки това, според брадъра, гей наклонностите не осигуряват предимство за пробив в шоубизнеса.

"Да бъдеш гей не е привилегия в шоубизнеса, а просто даденост".

Мартин сподели още, че след края на Big Brother 4 вниманието към него е нараснало значително и популярността му допада.

"Аз не просто се чувствам известен - аз определено съм известен".

Мартин разкри, че възнамерява да използва позитивите от престоя си в Къщата и за в бъдеще.

"В шоубизнеса е толкова интересно и хубаво и аз определено искам да се задържа в него".Брадърът отрече да e имал интимни отношения с някои от популярните български гейове, сред които и Евгени Минчев, чието име често се спрягаше напоследък.

"Не съм имал връзка с Евгени Минчев - познавам го, засичаме се по разни събития, но нямам нищо общо с него, а и той не е моят ватман".

Мартин довери още, че често става жертва и на много отрицателни и злостни коментари по отношение на своята сексуална ориентация.

"Старая се обаче да не обръщам внимание на подобни неща".

Понастоящем брадърът работи в модна агенция, като амбициите му са да се образова в областта на дизайна и да започне кариера на професионален стилист.

Сподели.