Мъртъв ли е Джон Сноу от Game of Thrones? Кит Харингтън разреши мистерията!

Pinterest LinkedIn +

Изглежда Кит Харингтън, който играе ролята на Джон Сноу в Game of Thrones (Игра на тронове), още не се е научил да крие важните неща от журналистите.

В ново интервю за белгийското списание Humo, актьорът издаде тайната, която вълнува всички - приключи ли шоуто с Джон Сноу?

Оказва се, че Харингтън все още участва в сериала (както подсказаха и нови снимки от снимачната площадка) и това няма да се промени скоро. 

"Важното сега е, че знам колко точно ще продължи договорът ми, а през това време...", започна мисълта си Кит, когато се усети, че е с интервюиращия са навлезли в тема-табу, "Добър опит. Не мога да говоря за това."

Въпреки че му е забранено да обсъжда тази тема, звездата допълни, че "Game of Thrones ще бъде част от живота ми за известно време. Вероятно ще съм в 30-те си, когато свърши."


Като се има предвид, че през декември 2015 г. Кит навършва 29 години, то се очаква да го гледаме на екран още поне 2-3 сезона. Колкото се очаква да продължи и поредицата. 

"Едно нещо е сигурно: денят, в който вече не съм в Game of Thrones, ще бъде денят, в който ще се засипя с филмови проекти."

Сподели.