Джордж Р.Р. Мартин потвърди: Ще има филм по Game of Thrones!

Pinterest LinkedIn +

Авторът на поредицата "Песен за огън и лед" - Джордж Р.Р. Мартин потвърди слуховете - ще има пълнометражен филм по Game of Thrones.

Сериалът е абсолютен хит и дори баба ви е чувала за него, така че не е учудващо, че в крайна сметка ще излезе извън пределите на малкия екран.

"Ще има филм, но аз няма да съм ангажиран с него. Имам прекалено много работа. Това е нещо, с което HBO и ДБ (Дейвид Бениоф) и Дан ще се оправят. Аз имам да завършвам две книги и ми остава толкова много.", коментира участието си авторът на фентъзи епиката.

Още по-интересното е, че според Мартин продукцията ще "поглежда" назад във времето с ретроспекции - нещо, което сериалът е правил един път до края на пети сезон.

"Това означава, че може някои от главните персонажи, които феновете видяха да умират на екрана, да бъдат възродени.", допълва писателят.

Разбира се, последната дума има HBO, както и създателите на сериала. Но като се има предвид в каква дойна крава се превърна Game of Thrones за последните 4-5 години, един пълнометражен филм едва ли би изненадал когото и да било, нали? 

Сподели.