Марк Уеб ще режисира инди драмата The Only Living Boy in New York

Pinterest LinkedIn +

Марк Уеб (Marc Webb), който режисира наскоро излезлия блокбъстър The Amazing Spider-Man ("Невероятният Спайдърмен"), ще оглави творческия екип на инди драмата The Only Living Boy in New York.

Продуценти на филма ще са Рон Йеркса и Албърт Бергер, а в главната роля ще се превъплъти звездата от Horrible Bosses – Логан Лърман.

Историята ще разказва за момче, което разбира, че баща му е замесен в любовна афера и докато младежът се опитва да я прекрати, самият той бива прелъстен от любовницата на татко си.

Марк Уеб, който застава на режисьорския стол, ще замести по-рано ангажирания за продукцията Сет Гордън (Seth Gordon). Последният беше начело на проекта до преди няколко месеца, но филмът така и не намира финансиране, което може все още да е проблем за заснемането му.

Световната премиера на The Amazing Spider-Man 2 e вече насрочена за 2 май 2014 г., като все още не е ясно дали Уеб ще се завърне като режисьор. Но дори това да не стане, режисьорът вече има пред себе си голям избор от филми, сред които Age of Rage, Jesus Christ Superstar и Just Another Love Story.

Сподели.