Марк Уеб потвърждава злодея Electro, 3D формат и още подробности за The Amazing Spider-Man 2

Pinterest LinkedIn +

Малко след завръщането си на режисьорския стол за продължението на The Amazing Spider-Man (Невероятният Спайдърмен), отговорният за успеха на първата част Марк Уеб (Marc Webb) започна да издава подробности около предстоящия The Amazing Spider-Man 2.

На първо място режисьорът потвърждава официално участието на Джейми Фокс (Jamie Foxx) в ролята на големия враг на Питър Паркър - Electro, като Уеб не отрича възможността Spider-Man да се срещне и с други противници, без да издава подробности кои.

Също така става ясно, че във втората част ще се разбере повече за родителите на Питър Паркър, както и за цялостната история, която се разпростира и в трите филма.

Сценаристи на филма са Роберто Орси и Алекс Къртцман, които вече са завършили сценария и остава да добавят само малки детайли на места. 

В главните роли на Питър Паркър и Гуен Стейси отново ще се превъплътят Андрю Гарфийлд (Andrew Garfield) и Ема Стоун (Emma Stone), а участие във филма ще има и друга голяма любов на Spider-Man - Мери Джейн Уотсън, която ще бъде изиграна от Шейлийн Удли (Shalene Woodley).

Снимките на The Amazing Spider-Man 2 се очаква да започнат в началото на 2013 г. в Ню Йорк, като Уеб отново ще заложи на 3D формат. Световната премиера на филма е на 2 май 2014 г.

Сподели.