Mark Foggo's Skasters пристигнаха за концерта на Тангра Мега Рок

Pinterest LinkedIn +

Култовата холандска ска банда Mark Foggo's Skasters, създала хита "Hashish from Amsterdam", пристигна в България днес следобед.

Марк Фого (Mark Foggo) и колегите му кацнаха на новия терминал на столичното летище точно ден преди утрешната си изява си в зала "Христо Ботев" по случай първия рождения ден на българското онлайн радио Тангра Мега Рок.

В момента музикантите се разхождат и релаксират по софийските улици, а утре в 12:00 ч. Марк Фого ще бъде специален гост в студиото на Тангра Мега Рок, за да се включи пряко в ефир, съобщиха от екипа на радиото.

Освен Mark Foggo's Skasters на утрешния концерт в столичната зала "Христо Ботев" ще се изявят още 4 групи - българските банди C4, Waste of Time и култовите Хиподил, както и гвоздеят на вечерта - британските пънк рок герои The Toy Dolls.

Купонът започва в 19:00 ч., а електронни билети за събитието на цена 22 лв. все още могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria.


В деня на събитието цената на входа ще бъде 28 лв.

Сподели.