Marilyn Manson ще се срещне с десет запалени фена в България

Pinterest LinkedIn +

Шок-рокерът Мерилин Менсън (Marilyn Manson) ще дойде в България ден преди концерта си, който ще се състои на 4 юли, и ще се срещне с десет от най-запалените си български почитатели.

Специалната среща ще се проведе час след концерта му в подходяща за целта зона на стадион "Академик", съобщават организаторите от СМЕ.

Звездата ще пристигне с частен полет от Истанбул на 3 юли и ще отседне в луксозен петзвезден хотел заедно с 40-членния си екип, с който Менсън ще остане у нас до 5 юли.

Ден преди пристигането си скандалният рокаджия е посочил своите финални изисквания относно гримьорната. По негово желание тя ще бъде обзаведена с удобни фотьойли, дебел килим, плътни завеси, две огледала в цял ръст, голяма тоалетна, маса за грим и десет големи настолни лампи.

Задължително условие на артиста е в гримьорната да има двуметров часовник с махало и достъп до високоскоростен интернет.

Организаторите напомнят, че концертът старитира в 19 ч. и приканват феновете да се придвижат по-рано към стадион "Академик". Вратите на стадиона ще бъдат отворени още в 17 ч.

Сподели.