Marilyn Manson изтри от клипа на "The Nobodies" John 5 и Twiggy Ramirez

Pinterest LinkedIn +

Преправена версия на клипа към "The Nobodies" на Marilyn Manson, се появи в петък, на немския сайт "Universal Rock Videos" (www.universal-rock.de). Тя се отличава от оригинала от 2001 г., както по звученето, така и по някои от кадрите.

От него са изрязани всички сцени, в които се появяват бившите членове на групата Twiggy Ramirez (бас) и John 5 (китара). Мерилин Менсън ще преиздаде "The Nobodies" на 27 януари. Макси-сънгълът ще включва ремикси на новата версия на "The Nobodies" от Chris Vrenna (екс-Nine Inch Nails и настоящ барабанист на MM), съобщава blabbermouth.net.

Това е официалният траклист на преиздадената версия на "The Nobodies":

The Nobodies (2005 Against All Gods Remix) (by Chris Vrenna, ex-NIN) (3:37)
The Nobodies (Burn 36 Mix) (by Jam & Spoon) (5:42)
The Nobodies (Stephane K Rock Dub Mix) (4:43)
The Nobodies (Album Version) (3:35)

Междувременно, на официалния сайт на Marilyn Manson се появи информация, че "музата" на Johnny Depp за ролята му на Willy Wonka, в предстоящия филм на Tim Burton “Чарли и шоколадовата фабрика” (“Charlie And The Chocolate Factory”, по едноименната книга на Роалд Дал) за ужас на феновете на детската книжка, е... шок рокерът Мерилин Менсън.

Номинираният за Оскар актьор е придал на героя си остър мрачен характер, вдъхновен от Антихриста-суперзвезда.

Не за първи път Джони Деп използва рок-звезда като вдъхновение за роля – капитан Jack Sparrow от “Карибски пирати” (Pirates Of The Caribbean) е инспириран от Keith Richards от Rolling Stones.

"Той направи Уили много по-зловещ от преди и в образа му се усеща малко от Мерилин." – съобщава източник на contactmusic.com, цитиран от сайта.

Официален сайт на Marilyn Manson:
http://www.marilynmanson.com

Вижте новата версия на "The Nobodies" на адрес: http://mms.sonix.de/universal/rock/marilynmanson_thenobodies_60.wmv

Оптимизираната версия на новия клип е на адрес: http://mms.sonix.de/universal/rock/marilynmanson_thenobodies_300.wmv
Сподели.