Мария Илиева - лице на благотворителна кампания

Pinterest LinkedIn +

Официалният старт на кампанията против рака на гърдата беше отбелязан с най-голямата жива панделка, организирана у нас.

В снимките на розовата панделка се включи певицата Мария Илиева, доскоро едно от най-често вижданите лица на малкия екран като водеща на ТВ Шоуто Star Academy.

"Никой не е застрахован, че утре няма да се разболее. А когато човек е информиран за последиците и начините за превенция, могат да се вземат мерки навреме", казва Илиева, лице на благотворителната кампания. Тя е една от звездите, които през септември ще участват в похода „От любов към живота” и ще пеят на благотворителния концерт пред НДК, с който ще завърши събитието.

Тя, както и актрисите Йорданка Кузманова и Мартина Вачкова, Радост от "Огледала", журналистките Виргиния Минчева и Ива Екимова, излекуваната от рак пациентка Нина Хаджийска и десетки столичанки облякоха розови тишърти и заедно направиха най-голямата жива панделка – символ на борбата с рака на гърдата.

Със събитието, което се състоя на 27 юли в Южния парк, беше отбелязан официалният старт на тазгодишната кампания за борба с рака на гърдата, организирана от Ейвън България.

Сподели.