Мариан Вълев: "Мамка ви на всички политици и среден пръст за всички нас" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Българският актьор Мариан Вълев, превърнал се в една от най-големите звезди в кино бранша у нас покрай участието си в хитовия сериал "Под прикритие", бе гост на Мартин Карбовски в неделното му предаване по TV7 от 31 март 2013.

43-годишният актьор, в чиято филмография фигурират още заглавия като "Граница", "Кецове" и "Корпус за бързо реагиране", фрапира водещия – един от неговите най-близки приятели, а най-вероятно и зрителите с дълбоката емоция и мрачни разсъждения за живота, изказани на глас в 20-минутно интервю, което може да бъде гледано по-долу.

Наскоро Вълев катастрофира тежко и като по чудо оцеля, което го е накарало да преосмисли светоусещането си и възприемането на самия себе си.

"Не искам да звучи лигаво, нито да се самосъжалявам", подчерта още в началото изпълнителят на ролята на Куката, с чийто образ Вълев се асоциира от по-голямата част от младата аудитория.

"Цялата тая истерия около филмите и сериала наистина ми идват малко в повече. Усетих, че се променям, че не съм стария Мариан.

Не съм звезда. Аз съм актьор – нищо повече. Каква звезда съм аз, какъв секссимвол съм аз? Нали се виждам в огледалото на какво приличам?!", каза още Вълев, провокиран от сравнението между себе си и Стефан Данилов. По-нататък той добави, че не е суетен човек, че има страшно много комплекси, най-големият от които е, че е "некадърен актьор", но че "с тази звездомания, наложена от медиите, без да искаш започваш да си вярваш".

"Може би съм се гледал в огледалото повече, отколкото трябва и съм станал по-нескромен, отколкото трябва. Надявам се, че не съм преминал границата. Може би забравих това, че един човек и един актьор трябва да бъде много, много смирен", каза още актьорът, за когото играта в киното е "изключителен приоритет и щастие". Именно заради отношението му към тази професия той е категоричен за себе си, че не би участвал в шоу като "Къртицата" срещу какъвто и да било хонорар.

"Не знам дали славата ми тежи, но знам, че станах по-затворен, по-неконтактен, не обръщам толкова внимание на приятелите си и на близките ми, колкото трябва", сподели още с видима тъга Мариан Вълев преди прекъсването на интервюто за видео материал, представящ мнението за него на колегата му от "Под прикритие" Александър Сано.

След като го обяви за един от най-добрите си приятели и прекрасен човек и актьор, Вълев полу чистосърдечно, полу на шега разкри, че си търси приятелка ("давам се на промоция, но никой не ме иска") и опроверга спекулациите, че "съм преспал с едва ли не всички моделки в България".

Темата, която особено го разстрои обаче, бе тази за "изгубеното поколение", към което принадлежат и той, и Мартин Карбовски, и всички техни връстници, свидетели на материалната и духовна нищета, в която живеят повечето българи.

Спокоен до този момент, той нападна вербално всички български политици, употребявайки десетина пъти без да бъде цензуриран израза "мамка ви", придружен накрая и с жест, разтълкуван от водещия и госта му на финала на интервюто. Едно от най-хубавите в кариерата на Карбовски от последните 5-6 години по неговите собствени думи.


Сподели.