Мариан Бачев и Венета Харизанова заживяват с Краси Радков и Иво Сиромахов в "Младост 5"

Pinterest LinkedIn +

Четирикратно номинираният за Аскеер български театрален и дублажен актьор Мариан Бачев и преуспяващата в света на модата Венета Харизанова, която развива и кариера в киното, ще имат редовни изяви в импровизационното комедийно шоу "Младост 5", чийто старт предстои през пролетта на 2013 г. в ефира на bTV. Централните фигури в него са Краси Радков и Иво Сиромахов, а Бачев и Харизанова ще бъдат техни постоянни съквартиранти в импровизирания им апартамент в ЖК Младост в столицата.

"Младост 5" е изключително голяма забава, която мисля, че публиката в залата вече успя да усети. Надявам се това да почувства и телевизионната аудитория. Успехът според мен се дължи на факта, че ние успяваме да се забавляваме.

Мен лично шоуто ме връща в първите години на театралната академия, когато ни даваха за задачи да импровизираме всякакви неща и ние не знаехме накъде ще ни отведат те", споделя Мариан Бачев по повод участието си в най-новото импровизаторско комедийно шоу на bTV.

"Импровизаторският жанр, в който е създаден "Младост 5", е един от най-трудните, но и един от най-забавните. По този повод си спомням какво ни каза Ал Пачино докато учех във Филмовата академия в Ню Йорк - за да можеш да правиш импровизация трябва да си се родил луд или впоследствие да полудееш.

Мисля, че това, което правим ние на сцената, е много успешно и със сигурност ще забавлява телевизионната аудитория", добавя Венета Харизанова, която дебютира на големия екран в екшън филма на Долф Лундгрен "Механикът".

"Младост 5" е българският вариант на световния формат Schillerstrace ("Шилерщрасе") на компанията SevenOne International. Шоуто се излъчва в общо 20 държави, сред които са Франция, Италия, Русия, ЮАР, Турция и Хърватия.

Сподели.