Марго Роби влиза в образа на Харли Куин в три нови продукции

Pinterest LinkedIn +

Марго Роби ще влезе в образа на Харли Куин в три нови продукции.

Едната от тях е продължението на лентата "Отряд самоубийци", в която актрисата участва миналата година. Другите две са филмът "Gotham City Sirens" и един отделен проект, в който историята ще се върти около Харли Куин и Жокера.

"Трудно ми е да говоря за това, тъй като подробностите се пазят в тайна. Но да, работя по отделен филм за Харли", казва в интервю 27-годишната австралийка, чието име нашумя след партньорството ù с Леонардо ди Каприо във филма на Мартин Скорсезе "Вълкът от Уолстрийт".

"Честно казано, не мисля, че някой знае какво предстои, но мисля, че всеки се надява Харли да се появи на екран. Искам да я видя в компанията на други жени. Непрекъснато го повтарях, докато снимахме "Отряд самоубийци" – тя се нуждае от своите приятелки. Виждате го в комиксите. Тя обожава да се среща с хора. С всякакви хора, но се нуждае от своята женска банда", допълва Марго Роби.

Предполага се, че работата по продължението на "Отряд самоубийци" ще започне през 2018 г. За новата лента Дейвид Ейър отстъпва режисьорския стол на Гавин О`Конър.

Сподели.