Марая Кери изгори сватбената си рокля за 250 хил. долара

Pinterest LinkedIn +

В края на 2016 година Марая Кери и Джеймс Пакър развалиха годежа си. Изглежда певицата е преодоляла загубата и отбеляза този факт с нов клип, в който гордо изгаря роклята, с която щеше да за омъжи.

Песента I don`t е вдъхновена от раздялата на звездата с aвстралийския милиардер. Кери изпраща ясно послание на бившия си годеник с клипа, който беше разпространен на 3 февруари.

Видеото е наситено с драматизъм не само заради зрелищната клада, а и поради факта, че е снимано в къщата в Калабасас, в която бившата вече двойка се е наслаждавала на любовта си.

"Когато обичаш някого, не се отнасяш зле с него, ти обърка всичко. Вероятно мислиш, че ще се върна, но грешиш", пее Кери в най-новия си хит.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Feb 2, 2017 at 10:37am PST

Роклята, с която певицата няма да мине под венчило, беше специална поръчка, изработена от Valentino срещу скромните 250 000 долара. Междувременно тя иска 50 млн. долара обезщетение от бившия си годеник. Скромна е, трябва да ѝ го признаем.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Feb 2, 2017 at 7:35pm PST

Въпреки трудностите може да се каже, че Марая Кери е приключила окончателно с тази част от живота си и в момента излиза с един от своите танцьори – Браян Танака.


Сподели.