Манифесто представя Smokin Jo - единствената жена "DJ Of the Year"

Pinterest LinkedIn +

На 15 април (петък), в София Ленд ще се състои третото издание на Манифесто – партитата, които от началото на годината всеки месец представят топ диджеи на българските фенове. Гост този път ще е световноизвестната Smokin Jo - единствената жена печелила авторитетната награда на "DJ Мagazine" - DJ Of the Year.

С повече от 10 години опит зад пулта Smokin Jo е била във всички големи клубове на острова - Cream, Ministry of Sound, Renaissance, Progress, Tribal Sessions, Shindig, The End, Fabric, Sign of the Times и Miss Moneypennies. Тя също така е редовен гост на фестивали като Boys Own, Betty Ford Clinic, където често се „справя” с 30-хилядна публика, както и на прочутия Tribal Gathering, и на миналогодишното издание на EXIT в Нови Сад.

Прекарвайки цялото си лято на Ибиза, тя е един от резидентите на Space, Pacha, El Divino и Privilege. Тази година Jo е резидент и на Manumission и Vivid @ Space, заедно с Steve Lawler, Sasha и т.н. Подкрепяна е многократно от Danny Tenaglia, който редовно включва нейните тракове в своя сет и я кани като гост в Vinyl/New York.

Нейният музикален талант я качва на сцената с редица звезди от нивото на Pet Shop Boys, Grace Jones, Skunk Anansies, тя е звездата на редица fashion партита на дизайнери от ранга на Alexander McQueen, Michiko Koshinos, Julian Macdonald, но освен това, уникалната и визия е често срещана на кориците на редица модни списания - "Interview", "Glamour", "The Sunday Times", "Moda", "The Independent", "The Telegraph Magazine", "Esquire, Sky", "MixMag" и "DJ Mag". Тази дълга история продължава с редица миксове и компилации за Defected Records, Trust The DJ, компакдиск за Muzik magazine, рекламно лице на Sega видеоиграта Mortal Combat и Pioneer HDJ 1000.

Smokin Jo ще застане зад пулта заедно с българските диджеи Стивън, Ясен Петров, Веселин и Дончо. Партито започва в 11 и ще продължи до 6 сутринта, съобщават организаторите от Червило и Метрополис. Билетите с цена 12 лева вече са в продажба.

Инфо: Метрополис
Сподели.