Man of Steel 2 идва през 2014 година, Justice League - през 2015-та

Pinterest LinkedIn +

След като Man of Steel (Човек от стомана) на Зак Снайдър (Zack Snyder) започна да чупи рекорди в боксофис класациите, веднага се заговори за предстоящото му продължение.

Както стана ясно в началото на юни, Снайдър, както и сценаристът Дейвид Гойър (David Goyer) вече са ангажирани за създаването на продължение на новия филм за Супермен, като предстои да бъде дадено потвърждение и от актьора в главната роля Хенри Кавил (Henry Cavill).

Според The Wall Street Journal работата по филма трябва да започне колкото може по-скоро, тъй като DC искат да запазят премиерна дата още през 2014 г.

Този ход на студиото показва, че от DC са послушали съвета на Зак Снайдър първо да задълбаят в историята на Супермен, след което да се заемат със сглобяването на дългоочаквания Justice League.

Все още няма подробности кога ще започнат снимките на Man of Steel 2, но като се има предвид, че Хенри Кавил е ангажиран с работата си по екшън-комедията The Man From U.N.C.L.E., изглежда по-вероятно Супермен да се завърне в кината през 2015 г.

Сподели.