Мама Шакира се завръща в света на модата с гореща фотосесия за Elle US (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Пет месеца след раждането на сина си Милан колумбийската поп дива Шакира (Shakira) се завръща на страниците на лайфстайл списанията в супер форма и по-женствена от всякога. 36-годишната певица е голямата звезда на юлския Elle US, за който е заснела подчертано секси фотосесия с Картър Смит (Carter Smith).

Ето както споделя Шакира в интервюто си за Elle US:

"Жерар притежава свой собствен свят и това всъщност е най-здравословното нещо в нашата връзка. Знам, че той е човекът до мен, който е с мен заради любовта, която изпитваме един към друг, а не заради някакви интереси. Аз не мога да му дам нищо, което той няма, отвъд женското у мен", коментира мултиплатинената изпълнителка връзката си с футболиста Жерар Пике.

Шакира признава, че в момента няма представа по какъв начин ще продължи кариерата си и заявява, че не изпитва необходимост да се придържа към определена концепция. По същия начин певицата гледа и на майчинството.

"Все още се опитвам да проумея какво се случва. И имам чувството, че ще продължа да правя същото през остатъка от живота си. Някои хора го представят като нещо много идилично. Други - като някаква форма на мъчение. Истината е, че не е нито само едното, нито само другото, а е като самия живот - има от всичко".

Сподели.