Македонците от Суперхикс свирят с Jaya The Cat в София

Pinterest LinkedIn +

Македонската ска-пънк група Суперхикс ще се присъедини към концерта на американската ска-реге формация Jaya The Cat в столичния клуб Blue Box. Събитието ще се състои на 29-ти декември.

От българска стана в предстоящия концерт ще вземат участие групите Футбол и Шахмат. Музиката на бандата обединява рок, ска и реге звученето с фънк елементи, а текстовете са на английски, испански и български език.

Македонската група Суперхикс е сформирана в началото на 90-те години от Петър Младеновски, Борис Минов и Зоран Жежов, които през 2000 г. издават дебютния си албум "Чекаj бе викам...", следван от "Trumano" (2003 г.) и "Съботна фиеста, неделна фиеста" (2006 г.). Музикантите участват на редица международни фестивали като "Exit", "Sziget" и "Zagreb Open Air" и са подгрявали групи като Manu Chao, Fun Lovin Criminals, The Roots и други.

Групата Jaya The Cat е сформирана в средата на 90-те години в Бостън, САЩ. През 2007 г. излезе новият албум на бандата - "More Late Night Transmissions with Jaya The Cat". Първото посещение на американската ска-реге формация у нас беше през април 2008 г., когато изнесоха съвместен концерт с групата Artery.

Електронни билети за концерта на Jaya The Cat могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, магазина на М-тел в столичните Централни хали, магазина на М-тел в Mall Of Sofia на бул. "Стамболийски", магазина на М-Тел на площад "Славейков", както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.