Мъж почина след сексуален акт с гнездо на стършели

Pinterest LinkedIn +

Швед е починал от над 100 ужилвания на стършели, които разгневил, след като извършил сексуално насилие над гнездото им. Според широко тиражираната от 15 май насам информация, 35-годишният мъж е сложил члена си в гнездо на стършели и дори е стигнал до еякулация, но многобройните ужилвания на насекомите, които за разлика от осите могат да жилят по няколко пъти и са дори по-опасни за хората с алергии, са довели до неговата бърза и несъмнено ужасяващо болезнена смърт.

Според непотвърдената от официални източници информация, за която се допуска, че всъщност е измислица, човекът е бил ужилен на 146 места, а само върху члена му е имало 54 следи.

Откритите косми и семенна течност по гнездото и умрелите стършели около него доказват, че покойникът, чието рождено име не се съобщава, действително е извършил сексуален акт с гнездото.

Според английското издание Metro новината за безславно загиналия мъж, открит от съседа му в състояние, описано от него като "труп на кит", е абсолютна измислица.

Изданието твърди, че тя е заимствана от подобна история, публикувана в сатиричен шведски сайт през септември 2012 г., в която обект на по-голяма загриженост били стършелите, а не мъжът, пожелал да изпита удоволствието от съвкуплението с гнездото им.

Сподели.