Майли Сайръс в Saturday Night Live - най-добрите скечове и изпълнения на скандалната звезда (Видео)

Pinterest LinkedIn +

С пародийни скечове, вдъхновени от събитията, превърнали я в най-скандалната знаменитост на 2013 г., и изпълнения на живо на хитовете ѝ We Can't Stop и Wrecking Ball Майли Сайръс произведе един от най-коментираните епизоди на Saturday Night Live от много време насам.

Самата певица промотира агресивно участието си в комедийното шоу на 5 октомври в Twitter, а още по време на излъчването му в платформите за видеосподеляне и социалните мрежи започнаха да циркулират откъси от него (които можете да видите по-долу).

Майли Сайръс бе водеща на епизод от SNL и преди две години, когато имиджът ѝ все още бе повлиян извяло от героинята ѝ в хитовия сериал на Disney Channel Хана Монтана. Сега, вече 20-годишна, актрисата вложи много усилия и направи не един и два рисковани хода, за да е сигурна, че Хана Монтана е "мъртва" и мястото ѝ е заето от истинска, зряла и най-вече провокативна поп звезда от нов тип, за която ще се говори дълго.

В клиповете по-долу можете да видите откриващите ѝ скечове, в първия от които участието ѝ на наградите на MTV е представено ретроспективно и зад кулисите от перспективата на недалечното апокалиптично бъдеще, за което е пряко отговорна. Във втория Майли обявява, че Хана Монтана е мъртва, а комикът Bobby Monyihan влиза в нейната роля от Wrecking Ball, клатушкайки се тромаво върху огромно гюле.

Не е подмината и една от най-горещи теми за американската нация и света изобщо - блокирането на парламента и последиците за администрацията и всички държавни служби в САЩ, както и истерията около предстоящата екранизацията на еротичния бестселър Fifty Shades of Grey.Сподели.