Майли Сайръс – топлес и неопровержимо секси на корицата на Cosmopolitan (Снимки и видео)

Pinterest LinkedIn +

Американската суперзвезда Майли Сайръс, която постави началото на новата вълна тийн идоли с шоуто си Hannah Montana, приключило преди две години, отхвърля всякакви съмнения в легитимността на новия си статут на секссимвол с фотосесията си за мартенския брой на Cosmopolitan.

"Никога не съм фалшифицирала нищо", твърди 20-годишната актриса и поп изпълнителка, която преди време обръсна главата си и сега е в отбора на късокосите холивудски красавици, към които се числят Ан Хатауей и Мишел Уилямс. Това нейно изявление е цитирано на корицата на Cosmo, непосредствено под надписа It's Miley, B*tches...  

Броят включва още две нейни вътрешни корици като бонус, едната от които е придружена от цитата "Аз не съм някое превзето момиченце", а другата, разкриваща част от татуировката от дясната страна на гръдния й кош, с думите "Никога не съм играла Дисни играта на това да се усмихвам и да бъда принцеса".

Ако въпреки всички тези твърдения за земност и зрялост някой все още се съмнява, че на крехката си възраст и с парите, които има в банковата си сметка (над $120 млн.), Майли е просто една разглезена хлапачка, може би трябва да обърне внимание на факта, че тя в никакъв случай не лежи на старите си лаври.

След като участва в две кино ленти, които направиха своята премиера през 2012 г. – LOL и So Undercover, сега тя подготвя за издаване четвърти студиен албум, явяващ се наследник на излезлия през 2010 г. Can't Be Tamed.

А и щом Лиъм Хемсуърт я намира за толкова специална, че да й поиска ръката, не ни остава нищо друго, освен да въздъхнем (което така или иначе правим всеки път, когато погледнем към онова, което крие между реверите на Roberto Cavalli) и да признаем: It's Miley, B*tches!



Сподели.