Майката на Луиза Григорова не ще да е баба! Прави обаче опити за инвитро

Pinterest LinkedIn +

Майката на Луиза Григорова – Ивет Григорова съвсем скоро ще стане баба.

Тя и партньорът й обаче искат да се радват и на друго бебе – свое собствено.

Затова и двамата са се насочили към реномирана инвитро клиника, пишат информационните агенции.

Според светски хроникьори шефката на „Ивен фешън” и доста по-младият мъж в живота й – Атанас Минев – са се насочили към репродуктивна клиника в Пловдив.

Ще допълним само, че Минев е една от надеждите на младежкото движение на БСП в София и може да се похвали със значителен брой поддръжници. Включително и от женски пол и то на доста по-малко години от жената, с която в момента споделя живота си.

Явно обаче това не го притеснява. Двамата афишират открито любовта си. Не се притесняват дори когато се коментира, че Ивет е готова на 50 години да стане отново майка.

Блондинката и социалистът са заедно вече няколко години, като се говори, че дори по време на втория си брак Григорова е била с него.

Това довело и да разпада в семейството й с интериорния дизайнер Евгени. От него Ивет има още една дъщеря – 14-годишната Кристина.

На свой ред, Атанас никога не е бил семеен и няма собствени деца.

Това още повече мотивирало модната шефка да се подложи на инвитро. За нея било изключително важно половинката й да е щастлива, а това включвало и наследник в картинката.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.