Майкъл Фасбендер ще си партнира с Натали Портман в уестърна Jane Got a Gun

Pinterest LinkedIn +

Към вече запълнения си график британският актьор Майкъл Фасбендер (Michael Fassbender) успява да прибави и още един проект – уестърна Jane Got a Gun.

Фасбендер в момента е във фаза на преговори и при евентуално подписване на договор, той ще се присъедини към Натали Портман (Natalie Portman), която ще изиграе главната роля в предстоящата лента.

Режисьор на филма ще е Лин Рамзи, която има зад себе си трилъра We Need to Talk About Kevin, а сценарият ще е дело на Брайън Дъфийлд.

Историята на Jane Got a Gun, чийто сценарий беше причислен към т.нар. Black List за 2011 г., ще разказва за съпруга на престъпник, който един ден се връща с множество прострелни рани. Тогава тя решава да се обърне към свой бивш любовник за помощ срещу идващата след съпруга й банда.

Фасбендер ще се превъплъти в ролята на любовника на Портман, а засега продукцията звучи повече от обещаващо.

Междувременно Майкъл Фасбендер се снима това лято в историческата драма на Стив Макуин Twelve Years a Slave и в трилъра на Ридли Скот (Ridley Scott) – The Counselor, в който ще си партнира с Брад Пит (Brad Pitt) и Хавиер Бардем (Javier Bardem).

Сподели.