Майк Майерс се завръща като неповторимия агент Остин Пауърс

Pinterest LinkedIn +

Холивудският комик Майк Майерс (Mike Myers) води преговори с компанията New Line Cinema за реализацията на четвърта част от хитовата комедийна поредица за Остин Пауърс (Austin Powers). По все още непотвърдени данни, актьорът е съвсем близо до подписване на договор, който ще го върне на екран в може би най-популярния му персонаж - пародийният вариант на агент 007 Джеймс Бонд.

Първите серии от сагата - International Man of Mistery (1997), The Spy Who Shagged Me (1999) и Austin Powers in Goldmember, се оказаха изключително успешни от финансова гледна точка - само вторият епизод от 1999 г. регистрира 312 млн. долара приходи при бюджет от едва 33 млн.

До голяма степен заслуга за това има и самият Майерс, който изпълнява ролята на британския супер агент във всички части, а в някои - дори и по две, превъплъщавайки се и в ролята на д-р Злобюл, основният враг на Пауърс. Също така Майерс работи над филмите и в качеството си на сценарист и продуцент.

Макар все още да няма обявена премиерна дата на предстоящата серия от поредицата, тя най-вероятно ще се появи на екран през 2013 година.

Сподели.