Магнетичната Tori Amos с първи концерт в България

Pinterest LinkedIn +

Една от най-открояващите се съвременни лайв изпълнителки - Tori Amos - ще пристигне в България, за да представи новия си студиен албум Unrepentant Geraldines. Концертът на американската легенда ще се състои на 20 юни 2014 г. в зала 1 на НДК.

За над 20-годишната си кариера Tori Amos може да се похвали с безброй професионални музикални проекти, 13 студийни албума, над 12 милиона продадени копия, 13 световни турнета, над 1000 уникални концерта и, не на последно място, собствен музикален лейбъл, а именно Transmission Galactic.

Гостуването на магнетичната Tori Amos в София е по покана на EventEase и е част от европейското й турне, което ще представи 14-ия й самостоятелен албум Unrepentant Geraldines (12.05.2014) и ще премине през Ирландия, Англия, Франция, Германия, Белгия, Швейцария, Холандия, Русия, Румъния и др.

Билетите за концерта на 20 юни 2014 г. в зала 1 на НДК са в продажба в Билетен център на НДК, онлайн и в цялата страна в мрежите на Ticketpоrtal (книжарници Booktrading, Office 1) и Еventim.bg (Germanos, Picadily, OMV и др.) на цени от 40, 50 и 60 лева в зависимост от разтоянието до сцената, a само 50 VIP билета на цена от 90 лева ще бъдат пуснати за най-големите фенове на Tori Amos.


Сподели.