Magnetic Pixels – дайте воля на въображението си

Google+ Pinterest LinkedIn +

Тези силно намагнетизирани топчета могат за секунди да се превърнат в най-различни предмети и да заемат всякакви форми.

Празничният сезон настъпва и, както обикновено, доста хора ще се втурнат да търсят подаръци за приятели, колеги и бизнес партньори. Проблемът е, че става и все по-трудно да се открие нещо оригинално, което да бъде едновременно стилно и провокиращо творческата мисъл, а не просто ненужна вещ, която ще разопаковаме и захвърлим някъде у дома или в офиса.

Ако сте сред хората, които могат да оценят подобна забавна и стимулираща закачка, Magnetic Pixels (цена 45 лв.) може да бъде перфектният подарък, който да направите на друг или на себе си.Идеята зад тези магнитни сфери е невероятно проста и в същото време практически без ограничения в начина, по който може да използвате джаджата. Във всеки комплект влизат общо 216 магнитни топчета, чието привличане е много силно и гарантира, че, веднъж допрени, те буквално няма да мръднат. Нещо повече, силата им на привличане е значително по-висока от тази на други подобни продукти, което винаги е добре да се знае.

Сферите с диаметър 5 милиметра са изработени от рядък земен метал с името неоди, който се отличава с особено силни магнитни качества и съответно се използва при създаването на мощни магнити за всякакви цели – от промишлено приложение в хибридни автомобили и вятърни турбини до възможността да превърнете изработените от него топчета в най-различни фигури и модели.Точно това ви позволява комплектът Magnetic Pixels и когато ви уверява, че само фантазията е границата на неговото приложение, това наистина не е просто рекламен девиз, а самата истина. Действително, подобно на пластилин, който се подчинява на всяко движение на ръцете ви, магнитните топчета буквално за секунди променят облика си, водени единствено от вашите желания и въображение.

Те могат да се подредят в кубчета, в гривни, в коронка за глава, в своеобразни чашки или пък дори в ефектно украшение, което смело да поставите на шията си. Тъй като сферите се предлагат в най-различни цветове, това ви позволява да построите причудливи и шарени форми, след което да ги развалите и да им вдъхнете живот като част от съвсем друга конструкция. Ако търсите вдъхновение или искате да започнете кариерата си на творец, опирайки се на вече доказани форми, на Facebook страницата на продукта има чудесна галерия от десетки снимки, показващи най-различни начини да подредите част или всички топчета.Забавлението с тези магнитни топчета има и доста положително влияние – то може да бъде както стимулиращо средство за обучение и разпалване на творческо мислене у едно дете, така и перфектният начин за релаксация и отпускане в средата на напрегнатия ден в офиса. Поради това Magnetic Pixels имат доста широко приложение, а като бонус в момента дори се предлагат на промоция.

Купи Magnetic Pixels ТУК

Сподели.