Магьоснически изненади за БГ премиерата на "Чиракът на магьосника" с Ник Кейдж

Pinterest LinkedIn +

Много игри и забавления от света на магията очакват киноманите в София и Пловдив.

В предпремиерния уикенд на новия хит на Джери Брукхаймър (Jerry Bruckheimer) - "Чиракът на магьосника", всеки желаещ ще може да се опита да влезе в уникалния магически кръг и да се срещне с магьосника на Cinema City. Ако късметът е на негова страна и избере правилния вълшебен символ, от чирак участникът ще се превърне в магьосник и ще си тръгне с предметна награда.

Играта ще се проведе на 16, 17 и 18 юли от 15:00 до 20:00 часа в Cinema City София и Cinema City Пловдив. От 23 до 25 юли включително, от 15:00 до 20:00 часа, всеки закупил билет за "Чиракът на магьосника" в Cinema City София и Cinema City Пловдив, ще има възможност да завърти и вълшебното колело на късмета, което ще му донесе различни подаръци.

Get the Flash Player to see this player.

Иначе в летния фентъзи хит блестят имената на Никълъс Кейдж (Nicolas Cage), Моника Белучи (Monica Bellucci) и тийн звездата Джей Баручел (Jay Baruchel). Режисурата е дело на Джон Търтълтауб, който работи за трети път с Кейдж след двете части на National Treasure.

Официалната премиера на лентата е на 16 юли, а у нас ще се състои седмица по-късно - на 23 юли.

  • Виж кадри от филма, снимач.площадка, трейлър и постер
  •  
    Get the Flash Player to see this player.

За филма:

В "Чиракът на магьосника" Балтазар Блейк (Никълъс Кейдж) е умел магьосник в днешен Манхатън, който се опитва да предпази света от древния си опонент - злия магьосник Максим Хорват (Алфред Молина) и да спаси изгубената си любов (Моника Белучи). В нестихващата борба Балтазар трябва да открие своя наследник.

Дейв Стътлър (Джей Барушел), съвсем обикновен студент по физика, попаднал случайно в схватка между двамата магьосници, с неохота приема ролята на негов чирак. В иновативната и епична приключенска комедия двамата преминават през центъра на древен конфликт между доброто и злото, а Чиракът ще има нужда от целия си кураж, за да оцелее, да спаси града и да спечели момичето на мечтите си.

 

Сподели.