Мадс Микелсен ще участва в новия филм за Индиана Джоунс

Pinterest LinkedIn +

Датският актьор Мадс Микелсен ще участва в нов филм за Индиана Джоунс, съобщава "Deadline". Каква роля е възложена на Микелсен, не се посочва.

По-рано през април беше съобщено, че звездата от сериала "Fleabag" Фийби Уолър-Бридж ще се присъедини към актьорския състав на предстоящия филм за прочутия археолог. В главната роля за пети път ще влезе американският актьор Харисън Форд. Новият филм ще бъде последният на 78-годишната звезда като авантюрист в прочутата поредица. 

Стивън Спилбърг и Джордж Лукас няма да снимат поредния филм за безстрашния приключенец. Премиерата е насрочена за 29 юли 2022 г.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.