Madonna си сменя името?

Pinterest LinkedIn +

Информационната агенция Ananova, съобщава, че по непотвърдени сведения Madonna си сменя името на Esther. Естер е древноеврейско име, което означава “звезда”. В “Стария завет” Естер е еврейка, омъжена за персийски цар, която използва влиянието си над него, за да спаси от гонение други евреи.


Певицата е инспирирана да си смени името от нейните занимания с Кабала (еврейско мистично учение). Maдона напоследък рядко е виждана без запазената марка на Кабала – гривна от червена връв. Нейният съпруг – режисьорът Guy Ritchie, също е последовател на мистичното учение. Тя казва, че най-доброто нещо в остаряването е, че ставаш по-мъдър. Според нея, ключът към успешния брак е “способността да се извиняваш”. Тя, също, споменава за нейният и на Гай ричи ритуал, след който тя прави невероятните си сченични изпълнения – тя си взима вана, а той идва и си говорят за неговия ден. В момента тече световното турне на Мадона - Re-Invention.

Другата новина около певицата е, че "Warner Music Group" е обявила намеренията си да купи нейната звукозаписната компания "Maverick Records”. Лейбълът, който Мадонна е основала преди 12 години, издава имена като Alanis Morissette, Deftones, Story Of The Year, The Prodigy и други. В продължение на няколко месеца "Maverick" и "Warner" си обменяха съдебни искове.

На "Warner Music Group" по-рано принадлежаха 40% от "Maverick". Съгласно постигнатото споразумение, съсобствениците компанията - Мадона и Ronnie Dashev, продават на "Warner" своите дялове, а в борда остава третия съсобственик, Guy Oseary. Освен това, "Maverick" отсега ще бъде ориентирана главно към подписване на договори и развитие на кариерата на нови изпълнители. Мадона ще продължава да издава своите албуми чрез "Warner"; техния договор ще е в сила още 20 години.

Официален сайт на Madonna:
http://www.madonna.com
Сподели.