Madonna Gone Wild! Виж/чуй тийзъри на новия видеоклип и още три MDNA парчета на Мадона

Pinterest LinkedIn +

Десет дни преди премиерата на новия видеоклип на Madonna към втория сингъл от предстоящия й албум, MDNA, неговият първи официален тийзър трейлър дебютира в YouTube и генерира над 300 000 импресии само за 12 часа.

Заснет през февруари от фотографите Mert и Marcus, които работят с 53-годишната звезда по художествения дизайн на MDNA, видеоклипът към Girl Gone Wild е издържан в чернобяла визия и съдържа еротични сцени в духа на Vogue и Erotica, няколко от които са включени в половинминутния откъс от него.

Тя участва в повечето от тях, облечена в латекс, пушеща цигара, заобиколена от поне два пъти по-млади от нея мускулести голи мъже , или сама сред облаци дим, завързана с вериги, но в други същите тези мъже са интимни не с нея, а помежду си.

Така не само като заглавие, но и като визия Girl Gone Wild предизвиква асоциации с еротичната видео поредица Girls Gone Wild, чийто създател, Джо Франсиз, се закани да осъди Madonna за нарушени права.

Тук е моментът да се спомене, че първоначално парчето се появи в YouTube със заглавието Girls Gone Wild, но само след няколко часа бе преименувано с думата момичета (Girls) в единствено число. Запитани дали тази мярка е била предприета, за да се избегне по-сериозна конфронтация с Франсиз, от лагера на Материалното момиче отхвърлиха това тълкувание и изтъкнаха, че тя така или иначе изпълнява текста в единствено число.

Издадени като официални сингли, Girl Gone Wild и пилотният Give Me All Your Luvin’, който направи своята премиера на 3 февруари (а два дни след това бе изпълнен от Madge на живо по време на полувремето на Super Bowl), не са единствените парчета от MDNA, които могат да бъдат чути в мрежата.

В последните 48 часа в официалната й страница в YouTube бяха качени 60-секундни откъси от още три песни от албума – Love Spent, I'm Addicted и Gang Bang (виж по-долу). Въпреки че се появи най-скоро от трите, последното парче, чийто текст включва строфите "Bang bang, shot you dead/ Shot my lover in the head", има най-много импресии. Дългият списък с автори на Gang Bang съдържа имената на Уилям Орбит и Жан Баптист, които са работили заедно и по Love Spent.

Сподели.