Мадона започва записите на нов албум

Pinterest LinkedIn +

Следващият проект, който ще бъде осъществен от Мадона (Madonna), е нейният 12-ти студиен албум, явяващ се наследник на издадения през април 2008 година Hard Candy. Това разкри в интервю за Billboard Ървинг Азоф (Irving Azoff) - президентът на Live Nation Entertainment, с които 52-годишната кралица на поп музиката сключи 10-годишен договор на стойност $100 млн.

Проектът ще бъде първият, издаден от звукозаписното подразделение на Live Nation. Компанията се сдоби с правата за реализацията на турнетата, лицензираната търговия и издаването на записите на Мадона през 2007 година и осъществи последното й световно турне Sticky & Sweet, което премина и през София.

В потвърждение на информацията, разпространена от Billboard, медниджърът на Мадона - Гай Осиъри, съобщи чрез Twitter: "Мадона изгаря от нетърпение да влезе в звукозаписното студио. Това ще се случи веднага след финализирането на продукцията на филма, който режисира".

Осиъри визира романтичната драма W.E., чиято премиера е планирана за някой от големите кинофестивали тази есен.

Наскоро френският вестник Le Parisien съобщи, че W.E. ще бъде включен в програмата на филмовия фестивал в Кан през май, но тази информация бе опровергана с уточнението, че филмът едва ли ще бъде напълно завършен дотогава.

Сподели.