Мадона заяви, че прощава на сър Елтън Джон

Pinterest LinkedIn +

Мадона (Madonna) обяви по време на шоу във Франция, че прощава на сър Елтън Джон (Elton John) за думите му по неин адрес и заяви, че според нея той ѝ е голям фен.

По-рано този месец легендарният музикант заяви в австралийско телевизионно предаване, че колежката му прилича на "стриптийзьорка в цирка" и обяви, че "с кариерата ѝ е свършено". Сър Елтън Джон не се ограничи в нападките си по адрес на Мадона и добави също, че турнето ѝ е катастрофално.

В YouTube канала на звездата е качен видеоклип от наскоро състоял се концерт в Ница, в който се чува и вижда как Мадона посвещава парчето си Masterpiece на своя колега, като подчертава, че знае, че музикантът е голям фен на песента. "Знам, че е голям фен и на мен. Знаете ли какво? Прощавам му. Трябва да започнем отнякъде", споделя Мадона от сцената.

Нападките, отправени от сър Елтън Джон по адрес на Мадона през този месец, не са за първи път. Преди няколко години той беше обвинил своята колежка, че не пее на живо по време на концертите си. Сър Елтън Джон не пропусна да припомни и това по-рано тази година, преди шоуто, което Мадона трябваше да изнесе в полувремето на Super Bowl.


Сподели.