Мадона разкри заглавието на новия си албум

Pinterest LinkedIn +

Дванадесетият студиен албум на Мадона (Madonna), който се очаква на музикалния пазар в края на март 2012 година, но все още няма официална дата на издаване, е озаглавен M.D.N.A.

Новината дойде от шоуто на BBC - The Graham Norton Show, което ще излъчи заснетото на 11 януари интервю с Кралицата на попа на 13 януари, като бе потвърдена от 53-годишната звезда чрез съобщение в официалния й сайт.

Запитана от Греъм Нортън, дали вече е фиксирала премиерната дата на проекта, Мадона е отвърнала: "Очаквайте го скоро – зависи колко бързо хората ще успеят да хакнат сървъра ми и да го източат. Способни ли са хората да почакат? Това е ужасно".

Именно такава съдба сполетя пилотният сингъл от M.D.N.A. - Gimme All Your Luvin, което изтече в ранен демо вариант още през ноември 2011 година. Във финалната версия на парчето, което ще бъде разпространено по радиата на 7 февруари, два дни след пърформанса на Мадона на полувремето на Super Bowl XLVI, участват Nicki Minaj и M.I.A.

Двете изпълнителки ще могат да бъдат видени и във видеоклипа към Gimme All Your Luvin, заснет през декември в Ню Йорк.

M.D.N.A. е първият студиен албум на Мадона, който ще бъде издаден от Interscope, след като през 2007 година поп звездата прекрати договора си с Warner Bros. и сключи многогодишен контракт с Live Nation за безпрецедентната сума от $120 млн.

Последният й дългосвирещ запис, издаден от Warner Bros. през 2008 г., бе Hard Candy, който дебютира под No.1 в Billboard 200 със 740 000 продадени копия за една седмица.
Сподели.