Мaдона подписа с Interscope Records, наследникът на Hard Candy излиза през март

Pinterest LinkedIn +

Дванадесетият студиен албум на Мадона (Madonna), явяващ се наследник на продалия четири милиона копия Hard Candy, ще излезе през март от Interscope Records, обявиха от Live Nation Entertainment и Universal Music – собственик на лейбъла, издаващ някои от най-комерсиалните артисти на музикалната сцена като Eminem, Dr. Dre, Black Eyed Peas и т. н.

Кралицата на попа, която оглавява вечната класация на най-продаваните изпълнители в глобален мащаб с над 300 млн. копия, е подписала договор с Interscope Records, предвиждащ издаването на три албума, потвърдиха от Live Nation Entertainment – най-голямата промоутърска компания в света, която работи с Мадона от 2007 година насам по силата на един от най-скъпите контракти в историята.  

Междувременно, дългогодишният мениджър на 52-годишната звезда, Гай Осиъри (Guy Oseary), обяви, че новият й албум е завършен, както и че пилотният сингъл от него, Gimme All Your Lovin, изтекъл преждевременно в демо вариант, ще бъде издаден официално през януари, броени дни преди предстоящата й изява в Bridgestone Halftime Superbowl на 5 февруари и премиерата на новия й филм - W.E., номиниран за две награди "Златен глобус 2012".

Издаден в цял свят на 19 април 2008 година, Hard Candy дебютира на първо място в 37 страни, сред които САЩ, Англия, Канада, Франция и Австралия. Това бе последният студиен албум на Мадона за Warner Bros. Records, чийто артист тя бе в продължение на четвърт век.

Сподели.