Мадона отново влиза в ролята на режисьор

Pinterest LinkedIn +

Мадона обяви, че отново ще влезе в ролята на режисьор. Тя ще работи по филма "Taking Flight", посветен на живота на датската балерина Микаела Де Принс. 

Лентата ще проследява съдбата на озлобено към света сираче от Сиера Леоне, което постига мечтата си и се превръща в една от съвременните звезди на балетното изкуство. Лентата ще бъде адаптация по романа на Камила Блакет. 

"Пътят на Микаела дълбоко ме развълнува като артист и като активист. Имаме уникална възможност да хвърлим светлина върху Сиера Леоне и да позволим на Микаела да бъде гласът на всички осиротели деца, които са израснали там. За мен е чест да вдъхна живот на историята ù", казва 59-годишната певица.

Проектът ще е пореден опит на Мадона като режисьор – през 2008 г. тя ръководи снимките на лентата "Filth and Wisdom", а през 2011 г. излезе друг неин биографичен филмов проект, посветен на Уолис Симпсън и озаглавен "W.E.". До момента нейната работа на режисьорския стол получава противоречиви коментари от страна на критици и публика.

Сподели.