Мадагаскар 3 (Madagasacar 3 Europe’s Most Wanted)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2012. Режисьор: Ерик Дарнел. Сценаристи: Ноа Баумбах и Ерик Дарнел. С гласовете на: Саша Барън Коен, Бен Стилър, Крис Рок, Джейда Пинкет Смит, Дейвид Шуимър, Франсис Макдорманд и др. Анимационен, комедия.

За филма:

Ерик Дарнел е сценарист и режисьор на първите две части на превърналата се в абсолютен фаворит не само на децата, но и на родителите им, анимация "Мадагаскар". Премеждията на ексцентричните обитатели на Нюйоркския зоопарк, които още в първия филм се озовават сред дивата природа, продължават в третата част на поредицата, чието подзаглавие "Най-търсените в Европа" подсказва, че действието се развива на стария континент. Освен забавни, този път приключенията им ще са и триизмерни.

Съсценарист на "Мадагаскар 3" е Ноа Баумбах ("Фантастичният мистър Фокс") , който е добре познат на кинофеновете с работата си като сценарист и режисьор и беше номиниран за "Оскар" за оригинален сценарий за филма си "Китът и сепията".

Лъвът Алекс и компания са озвучени от Саша Барън Коен ("Изобретението на Хуго", "Диктаторът"), който участва с гласа си и в култовия анимационен сериал "Семейство Симпсън", Бен Стилър ("Запознай се с нашите", "Нощ в музея"), който озвучава и анимацията "Мегаум", Крис Рок ("Смърт на погребение","2 дни в Ню Йорк"), чийто глас сте чували и в "История с пчели"  и Дейвид Шуимър ("Приятели").

Историята:

Лъвът Алекс,зебрата Марти, хипопотамът Глория и жирафът Мелман, заедно с крал Жулиен, Морис и Пингвините продължават с опитите да се доберат до любимия си Ню Йорк и да се върнат в зоопарка. Този път приключението им ги отвежда в Европа и по-точно в Монте Карло, където откриват идеалното прикритие - пътуващ цирк.

Сподели.