Machine Head дадоха пресконференция малко след пристигането си в България

Pinterest LinkedIn +

Малко след пристигането си в България, Machine Head изпълниха първия ангажимент от програмата си – отговориха на многобройните въпроси на специално организираната от Агенция Прима пресконференция.


Срещата с групата започна точно в определеното време, когато членовете й бяха заели местата си. Залата вече бе запълнена изцяло от фенове и журналисти, а желаещите да влязат се тълпяха до вратата.

Запитани кой е любимият албум на всеки един от групата, Dave McClain /барабани/ каза “The More Things Change”, Adam /бас/ се затрудни, защото бидейки с групата от самото начало, всички албуми имат своето значение за него. Phil Demel отговори: “последният /”Through The Ashes of Empire”/, защото аз свиря в негo”.

Специално към Фил имаше питане как се чувства в групата, защото изглежда като че винаги e свирил с тях. Демел каза, че e следил всеки ход на Машийн Хед, след като Роб зарязва съвместния им проект през 1992 г.. Оттогава самият той винаги е искал да стане член на MH, като желанието му в крайна сметка се е сбъднало.

На въпроса “Когато започнахте, мислихте ли че ще достигнете толкова високо в кариерата си, че вие ще сте едни от тези, които определят насоките в метъл музиката”, Rob Flynn каза: “Не! Когато започнахме искахме да стигнем дотам, че да продадем 20 000 копия от албума /”Burn my Eyes”/, а Адам Дюс добави, “...после Slayer ни извикаха да подгряваме на турнето им и ние, всъщност не разбрахме как тръгна всичко...”

Членовете на бандата още не знаеха дали им харесва в България, дори как изглежда: “Хотелът е хубав, има готини тоалетни, не както ни се наложи вчера, да ходим в такива само с дупка ”/Скопие/, каза Дейв.

Запитани за мнението им за определени стимуланти, момчетата казаха че използват водка, чай и кафе...

Снимки: www.avtora.com


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.