Луис Летериер ще режисира продължението на Now You See Me

Pinterest LinkedIn +

Фокусническата лента Now You See Me (Зрителна измама) на френския режисьор Луис Летериер (Louis Leterrier) стана един от най-печелившите филми на 2013 г.

Като се има предвид това, не е изненадващо, че Lionsgate веднага поръча продължението, за режисирането на което Летериер отново ще застане зад камерата в началото на 2014 г.

"Още от началото сюжетът беше замислен в две части - два филма, които да разкажат по-дълга история, така че наистина ще се включа сериозно в продължението. Все още не знам дали това ще е следващият ми филм. Знам, че идеята е да действаме бързо, но може да ми остане време и за още един филм преди това.", коментира французинът пред ComingSoon.

Бюджетът, с който беше създаден Now You See Me, е $75 млн. - сума, която филмът много лесно покри и достигна приходи от почти $300 млн. в световен мащаб.

Историята в първата част разказва за четирима фокусници, събрани от тайнствен пети участник за изпълнението на няколко мащабни номера, които привличат вниманието на ФБР.

В основата на актьорския състав са Джеси Айзенбърг (Jesse Eisenberg), Уди Харелсън (Woody Harrelson), Айла Фишър (Isla Fisher) и Дейв Франко (Dave Franko).

Второстепенните роли също са поверени на впечатляващи актьори като Майкъл Кейн (Michael Caine), Морган Фрийман (Morgan Freeman), Мелани Лорен (Melanie Laurent) и Марк Ръфало (Mark Ruffalo).

Сподели.